Philips Hue plafondlampen

Philips Hue is het grootste merk als het gaat om verlichting voorzien van smart home functies. Ook qua plafondlampen heeft Philips Hue een uitgebreid assortiment waarin je voor elke ruimte een geschikte lamp voor aan je plafond kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een Philips Hue badkamer plafondlamp, of toch eentje voor in je woonkamer. Smartwatching heeft voor jou de beste Philips Hue plafondlampen op een rijtje gezet, zodat jij verzekerd bent van de juiste keus.

Waarom een Hue plafondlamp?

De reden om voor een slimme plafondlamp te kiezen van Philips Hue is simpel. Een Philips Hue plafondlamp is voorzien van de beste technologie die een slimme lamp kan hebben. Door alle slimme functies kun je jouw Hue plafondlamp bedienen op ieder moment en iedere plek, ook als je niet thuis bent. In huis is de bediening van jouw lampen ook eenvoudig. Zo heb je altijd nog je schakelaar, bedien je je lamp met je smartphone of gebruik je een spraakopdracht wanneer jouw smart home voorzien is van een slimme assistent zoals Amazon Alexa of Siri van Apple. De verlichting van Philips Hue is eenvoudig dimbaar en gebruikt in vergelijking met een normale gloeilamp tot wel 80% minder energie! Met een hoeveelheid van maar liefst 25.000 uur gaat een Hue plafondlamp lekker lang mee!

De beste Philips Hue plafondlampen

1. Philips Hue plafondlamp – Being

De Philips Hue Being plafondlamp is een stijlvolle ronde plafondlamp verkrijgbaar in zwarte, witte of aluminium uitvoering. Het design van de lamp is modern waardoor die perfect aansluit bij jouw smart home. De Hue plafondlamp is voorzien van een ingebouwde LED-lamp die tot wel 50.000 verschillende wittinten levert. Zo kun jij de Hue lamp gebruiken als sfeerlamp of wanneer het donker wordt als nachtlampje. Met een lichtkracht van wel 2400 lumen is het geen probleem om grotere ruimtes te verlichten. Is het licht te fel? Geen zorgen. Alle verlichting van Philips Hue is dimbaar, waardoor jij op ieder moment de juiste felheid van je Philips Hue Being plafondlamp kun instellen.

Voor welke ruimte?

  • Keuken. In de keuken breng je ontzettend veel tijd door. De bereiding van het eten wordt vaak opgevolgd tot het gezamenlijk eten met familie of vrienden. Tijdens de bereiding van het eten moet je goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Daarom is het handig als je een lamp boven je hebt hangen die fel licht kan geven. Als je vervolgens aan het eten bent is het fijn om wat sfeer te creëren. Met de handige dimfunctie van de Philips Hue Being plafondlamp kun je dit perfect voor mekaar krijgen!
  • Slaapkamer. In de slaapkamer is verlichting ontzettend belangrijk. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. ’s Avonds wil je goed kunnen slapen, teveel licht belemmerd dit. Daarom is het handig als je de felheid van je licht kunt aanpassen. Als je ’s ochtends moet opstaan, kun je je Hue plafondlamp feller licht laten geven.
  • Werkkamer. Hoef je de deur niet uit maar werk je thuis op je werkkamer? Dan kun je makkelijk wat feller en koeler licht instellen, zodat je je beter kunt focussen.

2. Philips Hue badkamer plafondlamp – Xamento

De Xamento is een Philips Hue badkamer lamp. Deze Xamento badkamer plafondlamp heeft na grondig testen een beschermingsklasse van IP44 gekregen. Dat wil zeggen dat de lamp spatwaterdicht is, en dus ideaal is voor het gebruik in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om de lamp te gebruiken in andere ruimtes, maar door deze beschermingsklasse is dit de ideale plafondlamp voor in jouw badkamer. De Xamento is voorzien van zowel wit als gekleurd licht, waardoor je ook de keuze hebt om je badkamer te verlichten met meer dan 16 miljoen verschillende kleuren.

Net als de rest van alle verlichting van Philips, is de Xamento Philips Hue badkamer plafondlamp voorzien van een krachtige LED-lichtbron. De Xamento heeft een lichtkracht van 2350 lumen, een kan daarmee zonder moeite jouw badkamer voorzien van fijne sfeerverlichting.

Ook is het mogelijk om je Philips Hue badkamer plafondlamp te koppelen aan een bewegingssensor. Hierdoor hoef jij zelf niet meer je lamp aan en uit te zetten, maar gaat de lamp automatisch aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Na een tijd zonder beweging zal de lamp automatisch weer uit gaan. Zo kun je nooit meer vergeten om de lamp uit te doen!

3. Philips Hue plafondlamp – Cher

Het plafondlamp type Cher is echt het type lamp wat in iedere kamer past. Het design is minimalistisch maar toch stijlvol. Verbind de Cher Hue plafondlamp met je smartphone via de Philips Hue App en stel via je smartphone de lamp in op wel 50.000 verschillende wittinten. Op je smartphone kun je de Hue plafondlamp toevoegen aan jouw favoriete smart home platform, waardoor je je apparaat kan toevoegen aan scènes en automatiseringen in combinatie met andere slimme apparaten. Philips heeft voor jouw alvast 4 verschillende lichtscènes klaargezet in de Hue app, zodat je hier alvast wat mee kunt experimenteren.

Bij aankoop van de Cher plafondlamp krijg je een schakelaar, ook wel dimmer genoemd. Dit is een klein station met een magnetische afstandsbediening die je in het station kunt plaatsen. Koppel de dimmer aan je Hue plafondlamp in de app, en je kunt starten met de bediening met je dimmer. Het station kun je aan de muur bevestigen met tape of schroeven. De afstandsbediening kun je door het hele huis meenemen, waardoor je overal je lampen kunt bedienen.

Met een kracht van 3000 lumen is dit de krachtigste Philips Hue plafondlamp. Daarom is hij ook geschikt voor het verlichten van grotere ruimtes, zoals woonkamers, serres en open keukens.

Philips Hue plafondlampen zijn te koppelen met: Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, en Samsung SmartThings. Ben je nog niet bekend met de kwaliteiten en voordelen van Philips Hue? Ontdek wat Philips Hue is en hoe het werkt!

De perfecte mix van stijl en sfeer met Hue

Met een Hue plafondlamp weet je zeker dat je goed zit. De lampen van Philips hebben de perfecte mix tussen stijl en design, met daar tegenover een uitstekende lichtkracht met handige slimme bedieningsfuncties. Met maar liefst 25.000 branduren weet je zeker dat je de komende jaren niet meer hoeft om te kijken naar jouw plafondlamp. Philips Hue heeft natuurlijk niet alleen plafondlampen. Ook in andere categorieën smart verlichting is Philips Hue sterk in het assortiment vertegenwoordigd.