Slimme tuinverlichting

Veel mensen zoeken naar smart home tuinverlichting, maar weinig mensen kunnen de juiste soort lampen voor hun tuin of oprit vinden. Smartwatching heeft voor jou de beste tuinverlichting op een rij gezet. Alle spotjes zijn te verbinden met jouw smart home platform, waardoor jij de spotjes in je tuin kunt bedienen met je smartphone.

Voordelen van slimme tuinverlichting

Slimme tuinverlichting verbetert de uitstraling van jouw huis. Door je slimme tuinlampen op de muren van je huis, of in een bepaalde hoek op planten te richten, creëer je mooie schaduwen. Dit zorgt ervoor dat je huis er stijlvoller uitziet.

Daarnaast zorgt smart tuinverlichting ervoor dat je inbrekers afschrikt. Licht creëert een automatisch idee van aanwezigheid in huis. Hierdoor zullen inbrekers jouw huis links laten liggen. Een slimme tuin zorgt dus ook een veiliger huis.

Ook is het fijn voor jou als bewoner dat er wanneer je thuiskomt wat licht brandt. Zo kun jij de weg naar je sleutelgat goed vinden, en kun jij veilig de weg in huis vinden.

1. Hombli

Hombli heeft padverlichting naar een nieuw niveau getilt. Met hun strakke design, en geweldige lichtfuncties, zijn deze slimme tuinlampen van Hombli de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit. Het gebruik via netstroom zorgt ervoor dat jij alleen de stekker in het stopcontact hoeft te doen om te beginnen met de installatie.

Gemaakt van duurzaam aluminium gepaard met een krachtige lichtbron van 300 lumen creëer je met de padverlichting van Hombli de perfecte sfeer op jouw tuinpaden.

Voorzien van IP65 waterbestendigheid, is de padverlichting van Hombli tegen iedere weersomstandigheid bestemd. Verbind de slimme tuinverlichting met de rest van je slimme verlichting.

Met een Hombli WiFi Bridge kun je je spotjes overal ter wereld bedienen. Op ieder moment heb jij de controle over jouw tuin.

2. Philips Hue

Met de prikspots van Philips Hue zit je zeker weten goed. Met deze spotjes kun je gemakkelijk je tuinpaden verlichten. De smart home grondspots van Philips zijn gemakkelijk te installeren. Prik je grondspotjes in de grond en stop de stekker in het stopcontact.

Om je prikspots te verbinden aan je smart home, kun je de spots eenvoudig toevoegen aan jouw smart home met je mobiel. Je hebt hiervoor wel de Philips Hue bridge nodig.

De Philips Hue prikspots zijn voorzien van IP65. Dat wil zeggen dat ze sproeiwater bestendig zijn. Speciaal ontworpen voor de buitenruimte en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, is dit de ideale keus voor jouw slimme tuinverlichting.

Heb je jouw slimme tuinlampen geïnstalleerd? Dan kun jij genieten van 16 miljoen verschillende kleuren waarmee jij je tuin kleur kunt geven.

3. Calex

De slimme grondspotjes van Calex zijn uniek in hun klasse. Met hun ronde en vrij platte vorm, geven ze licht in een radius van 360° graden. Hierdoor krijg je gave effecten. Met een kleurenbereik van ruim 16 miljoen kleuren, geef jij je tuin de vetste kleuren.

De slimme tuinverlichting van Calex is via de Calex-App eenvoudig te bedienen. Voeg je tuinlampen toe, en je kunt direct aan de gang. Voeg je lampen toe aan timers en scénes, of bedien je lampen op ieder moment met een druk op je smartphone.

De smart home spotjes van Calex zijn voorzien van netstroom. Je kunt dus gewoon de stekker in het stopcontact doen. Verbind de lampjes van Calex met de Calex Smart App om van alle slimme bedieningsmogelijkheden gebruik te kunnen maken.

4. HOFTRONIC

De slimme grondspots van HOFTRONIC kun je via bluetooth en WiFi eenvoudig verbinden met je smart home. De grondspotjes zijn super functioneel. Zo kun je ze wel 16,5 miljoen verschillende kleuren laten weergeven, zijn ze dimbaar en kun je over de spots heenrijden. Hierdoor kun je ze overal in je tuin of oprit installeren.

Deze grondspots zijn kantelbaar. Dat wil zeggen dat je ze naast het normale gebruik ook nog als een soort schijnwerpers kun gebruiken. Met een kantelmogelijkheid tot wel 30 graden zijn deze grondspotjes dus multi-functioneel!

De grondspots van HOFTRONIC zijn erg duurzaam. Ze zijn gemaakt van onderhouds- en roestvrij aluminium. In combinatie met veiligheidsglas is deze lamp onverwoestbaar. Met slechts 5,5 Watt produceert de lamp maar liefst 400 lumen aan lichtkracht. Daarmee staan de slimme grondspots van HOFTRONIC verdient op plek 1 van deze lijst.

Slimme tuinverlichting biedt veel voordelen voor de veiligheid, het uiterlijk en de functionaliteit van een buitenruimte. Het kan worden gebruikt om onverwachte situaties te voorkomen en inbraken te ontmoedigen, het uiterlijk van een pand te verbeteren en buitenruimtes zoals terrassen, tuinen en paden ’s avonds gebruiksvriendelijker te maken. Bovendien kunnen slimme tuinlampen worden gebruikt om een bepaalde sfeer te creëren in een buitenruimte, zoals een intieme of feestelijke sfeer. Dit maakt tuinverlichting een belangrijk onderdeel van elke buitenruimte, zowel voor particulieren als voor bedrijven.