Een smart home met Hombli

Hombli is een welbekend merk in de smart home markt. Hombli is gestart met de ontwikkeling van haar smart home producten met als doel jouw leven veiliger, makkelijker en comfortabeler te maken. Dit doen ze door smart home producten te maken die je huis beveiligen en automatiseren, waardoor jij thuis beter tot rust kan komen.

Wat voor producten maakt Hombli?

Hombli heeft een variëteit aan smart home apparaten. Deze smart home apparaten zijn zowel voor gebruik in huis als buitens huis. In dit artikel lichten we een aantal slimme apparaten van Hombli toe, waarvan wij vinden dat ze niet in jouw smart home kunnen ontbreken!

Hombli lampen

Hombli heeft net als de meeste smart home merken een assortiment in slimme lampen. Hombli smart lampen zijn overal in huis te gebruiken. Zo heb je slimme LED lampen die je in je huidige lampen kunt draaien, slimme spotjes, wandverlichting, en zelfs slimme LED strips. De slimme LED strip van Hombli staat zelfs op plek 2 in onze top 4 beste LED strips. Hombli lampen beschikken over het algemeen over zowel warm wit licht als gekleurd licht in wel 16 miljoen verschillende kleurtinten. Zo kun jij met je Hombli smart lamp op elk moment de gewenste sfeer creëren.

Hombli deurbel & camera’s

Naast Hombli lampen kun je ook de beveiliging van je huis verbeteren. Hombli heeft namelijk ook slimme beveiligingscamera’s en een Hombli deurbel, ook voorzien van een camera. De camera’s, die zowel verkrijgbaar zijn voor buiten als voor binnen, beschikken over bewegingsdetectie. Zo krijg je meldingen als er beweging in of om je huis te zien is, waardoor jij altijd op de hoogte bent. De buitencamera’s zijn bedoeld als pure beveiligingscamera’s. De Hombli camera voor binnen heeft wat meer voordelen. Zo heeft de camera 2 wegs audio, waardoor je kunt communiceren met degene die voor je camera staat. De Hombli camera voor binnen is handig om je kids, huisdier of eventuele ongewenste bezoekers in de gaten te houden.

De Hombli deurbel is multifunctioneel. Zo is het een slimme deurbel, met de voordelen van een slimme camera. De deurbel van Hombli heeft namelijk net als de beveiligingscamera’s van Hombli bewegingsdetectie, zodat jij altijd weet wie er voor jouw deur staat. Daarnaast heeft de Hombli smart deurbel net als de indoor camera 2 wegs audio, waardoor je kunt communiceren met degene die voor je deur staat. Wel zo handig als je niet thuis bent! De Hombli video deurbel is zowel draadloos als aan je bestaande deurbel draden te installeren.

Een slim stopcontact van Hombli

Natuurlijk heeft Hombli nog veel meer smart home devices, maar als laatste behandelen we de Hombli stekker. Hombli heeft verschillende slimme stekkers, waarvan wij de Hombli slimme stekker met 2 plugs als beste beoordeeld hebben in onze top 3 beste slimme stopcontacten! De smart home stekker is te verbinden met de smart home App van Hombli waar je inzicht hebt in je energieverbruik. Daarnaast is je smart stopcontact eenvoudig toe te voegen aan je smart home platform als bijvoorbeeld Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa. De Hombli slimme stekker is samen te vatten als een duurzame, energiebesparende en goedkope oplossing om alle apparaten in jouw huis slim te maken!

Natuurlijk zijn dit niet alle producten die Hombli aanbiedt, maar veel van haar producten zijn vaak terug te vinden in een van onze lijstjes van best beoordeelde smart home devices. Hombli onderscheidt zich met smart home producten van hoge kwaliteit, die simpel in gebruik zijn en er gezamenlijk voor zorgen dat jij je heerlijk kunt ontspannen in je eigen huis.

Plaats een reactie