De beste bedrade video deurbel van 2024

Een nieuw en innovatief product wat de markt van de normale deurbel flink heeft opgeschud, is de video deurbel. Dit handige smart home snufje hangt bij steeds meer woningen aan de deurpost of muur. De video deurbel maakt zijn opmars omdat hij op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid een aantal nieuwe voordelen biedt ten opzichte van de traditionele deurbel. Smartwatching legt je kort de voordelen van de video deurbel uit. Daarna laten we zien wat volgens ons de beste video deurbel met bedrading is in onze top 4 beste bedrade video deurbellen!

Welke voordelen biedt een bedrade video deurbel?

Er zijn verschillende voordelen van een bedrade video deurbel ten opzichte van een draadloze video deurbel:

  1. Betrouwbaarheid: Een bedrade video deurbel is over het algemeen betrouwbaarder dan een draadloze video deurbel, omdat deze altijd verbonden is met de stroomvoorziening en internet. Een draadloze deurbel kan soms verbindingsproblemen hebben vanwege de afstand tot de router of zwak signaal, batterijproblemen of storingen van andere apparaten.
  2. Hogere beeldkwaliteit: Bedrade video deurbellen hebben vaak een hogere beeldkwaliteit dan draadloze deurbellen. Dit komt omdat bedrade deurbellen meestal meer bandbreedte kunnen gebruiken en daarom een ​​hogere resolutie kunnen hebben, wat resulteert in scherpere beelden en video’s.
  3. Geen batterijen vervangen: Een bedrade video deurbel vereist geen batterijen en hoeft dus niet regelmatig te worden opgeladen of vervangen. Dit kan handig zijn als je je deurbel vaak gebruikt of als je een lange periode afwezig bent.

Het enige nadeel wat een bedrade video deurbel biedt is dat de installatie van je deurbel iets lastiger wordt. Ben je zelf niet zo handig en bekend met elektriciteit en draadjes, dan kan het zijn dat je hiervoor even iemand langs moet laten komen. Echter kun je met een goede handleiding de installatie van een smart deurbel met bedrading prima zelf uitvoeren.

ring video deurbel

Waar moet je op letten bij het kopen van een slimme deurbel?

Bij het kopen van een video deurbel zijn er een aantal belangrijke factoren waar je op moet letten. Eén van de belangrijkste zaken is de voeding. Sommige video deurbellen werken op batterijen, terwijl andere deurbellen bedraad zijn en stroom nodig hebben. Het is belangrijk om te kijken naar welk type voeding het beste past bij jouw woning en persoonlijke voorkeur. Vaak heb je al een normale deurbel die is aangesloten op netstroom. Hierdoor is het makkelijk om je smart video deurbel op deze netstroom aan te sluiten. De top 4 hieronder bestaat uit allemaal bedrade video deurbellen, die jij op je bestaande netstroom aansluiting kan aansluiten. Wil je graag een video deurbel die werkt op een batterij/accu? Wij hebben voor jou de 5 beste slimme deurbellen op batterij geselecteerd.

Een ander belangrijk punt om op te letten zijn de mogelijke abonnementskosten. Sommige video deurbellen bieden gratis opslag van beelden en geluidsopnames, terwijl andere deurbellen een abonnement vereisen voor extra opslag of geavanceerde functies. Let er dus goed op bij de aankoop van je deurbel, of er extra kosten bij komen. De door ons geteste beste video deurbellen zijn hier zorgvuldig op geselecteerd.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de camera, het nachtzicht en de bewegingsdetectie. Het is ook aan te raden om te controleren of de video deurbel compatibel is met jouw smart home, en of de installatie eenvoudig is.

De 5 beste video deurbellen van 2024:

1. Google Nest Video deurbel – Bedraad

De Google Nest Hello video deurbel bedraad is als best geteste video deurbel gekozen. De handige deurbel van Google heeft een aantal onderscheidende specificaties in vergelijking met andere deurbellen. Zo kun je in de Google Nest App vooraf snelle reacties instellen. Wanneer er iemand aanbelt, hoef je niet zelf het woord te doen, maar kun je de Nest Hello video deurbel het woord laten doen met de ingestelde reacties. Uiteraard kun je de bel eenvoudig toevoegen aan jouw Google Smart Home.

De Nest Hello deurbel levert dag en nacht HD-beelden waardoor jij 24 uur per dag haarscherpe beelden hebt van wat er voor jou deur afspeelt. Zat je in een meeting en heb je wat gemist? In de app kun je momentopnamen van de afgelopen 3 uur direct terugkijken zodat je je niet ongerust hoeft maken. Het mooie is dat als jij je Google video deurbel gebruikt in combinatie met een Nest Hub in huis, je direct de persoon die aanbelt in beeld van je hub krijgt. Super handig en snel!

De camerabeelden van Google Nest worden opgeslagen in Nest Aware. Abonnementskosten van Nest Aware zijn ‘slechts’ 5 euro per maand. In ruil hiervoor krijg je 30 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen. Ook is het mogelijk om Nest Aware Plus te kiezen. Dit abonnement bestaat uit 60 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen en 24/7 videogeschiedenis van de afgelopen 10 dagen. Het handige aan Nest Aware is dat je in dit abonnement al je Nest camera’s kunt toevoegen. Zo heb je dus de beelden van je video deurbel en beveiligingscamera’s allemaal in 1 app!

2. Ring Video deurbel – Bedraad

De Ring video deurbel en de Google Nest video deurbel hebben vergelijkbare basisfuncties, zoals het opnemen van video’s wanneer er beweging wordt gedetecteerd en het versturen van meldingen naar je smartphone. Wel zijn er een aantal verschillen tussen de beide deurbellen. We lichten ze even toe:

De Ring video deurbel bedraad is naadloos te integreren in een Amazon Alexa smart home. Dit komt omdat Amazon eigenaar is van Ring. Hierdoor wordt het dus ook mogelijk om je video deurbel te bedienen met je stem of met een slimme speaker die is toegevoegd aan je Amazon smart home.

Wil je het geluid van de deurbel ook nog als een normale deurbel in huis horen, dan moet je ook een Ring Chime aanschaffen. Dit kost je €35 euro extra.

Voor het opslaan van beelden via de Ring-app is het handig om een abonnement aan te schaffen op Ring Protect. Kosten van dit abonnement zijn €3,99 per maand. In ruil hiervoor kun je tot wel 180 dagen je camerabeelden terugkijken. Koppel je slimme beveiligingscamera’s van Ring ook aan de app en je hebt alle beelden zichtbaar op 1 plek!

3. SecuFirst Slimme Video deurbel – Bedraad – Met gong

SecuFirst is de enige deurbel uit dit lijstje die voor een betaalbare prijs een smart home video deurbel biedt met een gong erbij. Dit is erg handig, omdat de video deurbel op deze manier ook nog als normale deurbel kan functioneren. Belt er iemand aan op jouw SecuFirst video deurbel, dan gaat de gong direct af. Ben je niet thuis, dan krijg je direct een melding in de SecuFirst HD app. Zo kun jij waar je ook bent de beelden van je deurbel live bekijken. Ook wanneer de video deurbel beweging detecteert voor jouw woning, krijg je direct een melding via je telefoon. Dat is wel zo veilig. De beelden van je bel worden opgeslagen op een meegeleverde SD-kaart, waardoor jij geen last hebt van maandelijkse abonnementskosten.

Het is ook mogelijk om je smart video deurbel van SecuFirst te koppelen aan een slim deurslot. Hierdoor wordt het zelfs mogelijk om op basis van het beeld en de persoon die voor je deur staat de deur voor bezoekers te openen. Dit is ideaal voor situaties waarin jij bijvoorbeeld onderweg of op je werk bent en de oppas, een familielid of goede vriend staat al voor de deur. Check via je bel of het daadwerkelijk die persoon is die voor de deur staat, en laat die persoon binnen met je slimme deurslot. De SecuFirst video deurbel is te verbinden met wel 99 verschillende smartphones of tablets, die allemaal een melding krijgen bij beweging of een druk op de bel. Super handig voor grote gezinnen of bijvoorbeeld een studentenhuis waarin meerdere mensen met verschillende apparaten wonen.

4. LSC Smart Connect Video deurbel – Bedraad

Met de handige video deurbel van Smart Connect weet je altijd wie er voor je deur staat. Installer je deurbel en verbind hem direct aan de LSC Smart Connect App, die gratis te downloaden is in zowel de App Store voor iOS-gebruikers als Play Store voor Android-gebruikers.

Belt er iemand aan, dan krijg jij direct een melding op je telefoon. Klik je hierop, dan krijg je direct het camerabeeld van jouw deurbel in beeld. Met de handige spraakfunctie kun jij zelfs via je deurbel speaker communiceren. Dit is erg handig voor momenten waarop jij bijvoorbeeld niet thuis bent maar de pakketbezorger voor de deur staat.

In vergelijking met de andere slimme bedrade video deurbellen is deze deurbel wat minder slim dan de andere deurbellen. De beeldkwaliteit is in vergelijking met de Google Nest en Ring Video deurbel wat minder, maar qua prijs/kwaliteit verhouding presteert de video deurbel van Smart Connect toch heel goed.

Wat wel een handige functie is van de Smart Connect video deurbel, is dat je een SD-kaart in de deurbel kunt stoppen om de beelden mee op te slaan. Hierdoor maak je geen gebruik van opslag in de Cloud, waardoor je niet verbonden wordt aan abonnementskosten. Dat is wel zo fijn als je voor de budgetoptie kiest.

5. Arlo Video deurbel – Bedraad – Wit

De video deurbel van Arlo is supersnel te bedienen via je telefoon. Wanneer de video deurbel beweging detecteert, krijg je vanzelfsprekend een melding op je telefoon. Maar je hoeft bij de video deurbel van Arlo niet eens een app te openen. Unlock je smartphone en je krijgt direct het beeld van je deurbel te zien.

In de Arlo Secure App kun je antwoorden opnemen met je eigen stem. Deze antwoorden kun je vervolgens geven aan iemand die voor de deur staat. Met de constante stroomtoevoer ben jij dag en nacht in verbinding met je deurbel en gaat hij nooit offline. Zo is jouw voordeur 24 uur per dag beveiligd met cameratoezicht en bewegingsdetectie, en kun jij met een gerust hart op vakantie of naar je werk. Met de HD dag en nacht visie van de Arlo video deurbel heb je zowel overdag als in het donker haarscherp beeld.

Het design van de Arlo video deurbel is een beetje te vergelijken met de Google Nest Hello video deurbel. Echter verschillen de 2 bellen wel aardig wat in prijs. Heb je geen Google Smart Home, dan is deze bel zeker een goede keus om in jouw smart home op te nemen.

Een smart video deurbel in combinatie met andere smart home gadgets

Zoals je hebt kunnen lezen zijn smart deurbellen te integreren in smart home platformen. Hierdoor wordt het mogelijk om je deurbel te koppelen aan andere slimme apparaten, zoals bijvoorbeeld een slim deurslot of een smart hub zoals bij de Google Nest video deurbel het geval is. Smartwatching is de expert op het gebied van smart home. Bekijk bijvoorbeeld onze geselecteerde lijstjes over slimme verlichting, of verdiep je in energiebesparing met een slimme thermostaat!